Организиране на рождени дни

  • Рожденият ден на Вашето дете е един от най-специалните дни в годината за Вашето семейство. И нашият екип изцяло ще Ви съдейства за превръщането му и в най-незабавравимият празник!
  • В Амели парти център се грижим за цялостната организация, провеждане и уникално преживяване по време на Вашите лични тържества. Залагаме на качество в изпълнението на всяка дейност и стриктно следим всеки детайл, за да превърнем Вашата идея в красива реалност. При нас, можете да се насладите на празника Ви в компанията на Вашите гости, пространството ще е ексклузивно само на Ваше разположение, а екипът ни ще се погрижи нищо да не ви липсва.
  • Можете изцяло да разчитате на нас за: безупречно обслужване; свежа и вкусна храна, приготвена на място;  креативна и актуална тематична декорация; анимация и забавление; опции за провеждане на 3D mapping – преобразяваме целият ни 2-ри етаж в 3D mapping приказка, в която децата стават герои и много се забавляват; просторна градина с подредба по Ваш избор (в топлите сезони); безплатен паркинг.
  • Заповядайте, очакваме Ви!Организиране на рождени дни