Корпоративни събития

 

  • Балансът между професионалнен и личен живот, насърчаването на положителна работна среда и отбелязването на безценната роля, която семействата играят в живота на служителите, са важен акцент в стратегията на корпоративния сектор.
  • Затова с голямо удоволствие, в Амели парти център организираме и провеждаме тематични тържества за децата на служителите от различни компании. При нас, можете да разчитате на пълно изпълнение на целия процес по едно парти – темата, аксесоарите, анимацията, кетъринга, декорацията, заснемане – всичко, което Ви е необходимо е на едно място. 
  • Представете си коледно тържество, изпълнено с радост, смях и подаръци, феерия на Хелоуин, пълна със страховити изненади, великденско приключение, изпълнено с шарени яйца, или всеки друг избран ден на компанията, който оживява по прекрасен начин.
  • Организирането на тематично празненство за децата на Вашите служители е начин да изразите признателност към тях, като насърчите чувството за общност и лоялност, а ние сме Вашият партньор в създаването на вълшебни и незабравими моменти!Kорпоративни събития