За нас

Амели – клубът, който ще ви омагьоса

 • Парти център Амели е мястото за отпразнуване на всеки Ваш повод – детски тържества, специални поводи, тематични партита, кръщенета и други семейни празненства. Наша мисия е да превърнем всеки Ваш празник, в незабравимо преживяване.
 • Екипът ни от професионалисти е перфектно стикован и работи в пълен синхрон за хармонията, комфорта и забавлението по време на Вашите празници. Усмихнат екип обслужва Вашите маси, креативни декоратори преобразяват пространството, майстор-готвачи се грижат за вкусотиите на масата, а нашите забавни аниматори преобразяват атмосферата в истинска приказка!
 • Амели парти център разполага с 2 етажа и градинска част за провеждане на празнични тържества. На 1 етаж е зоната за най-малките ни гости с креативен детски кът, който ги потапя в шарена приказка. Там ги очаква магическият ни карусел, който при всяко завъртане, открива неочаквани изненади (особено за рождениците 😊)! В близост до детския кът се намира зоната за консумация, където родителите се забавляват, докато имат поглед и над игрите на своите деца.
 • Етаж 2 се преобразява за всеки повод, в зависимост от изискванията на нашите клиенти. Там може да бъде допълнителна зона за настаняване и обяд/вечеря, с обособено място за тематични снимки; детска дискотека или уникалната за нашия център услуга – 3D mapping! Амели е единственият парти център, който създава истинска приказка за Вашите деца, в която те са реални герои и имат своите роли, с индивидуално за нас създадените 3D mapping приказки. Целият етаж оживява, превръща се в гора, пиратски кораб или каляска и приканва децата да играят и мечтаят.
 • Градинската ни част навън е прекрасна зона за празненства на открито в топлите сезони, където нашите гости се наслаждават на свеж въздух, хладни напитки и вкусен кетъринг. Подготвени сме и с обособена зона за тематичен кът и снимки и задължително Ви препоръчваме да опитате от уникалните коктейли на нашите бар-майстори!
 • Създадохме Амели парти център с много любов и внимание към детайли и сме безкрайно горди, че вече 5 години успяваме да Ви радваме и да организираме за Вас прекрасни празници. Благодарни сме на всички наши клиенти, които ни се довериха, останаха лоялни и продължават поредни празници да празнуват с нас, като доказват, че вървим на прав път и всички усилия, които инвестираме са в правилната посока.

    Заповядайте и Вие, очакваме ви!Зали

X
3D mapping
3D мапингът е вълшебство, игра на звук и светлина, която
създава магични светове и ражда вълнуващи образи. Приказките 
оживяват, а децата се превръщат в реални герои в тях. Зали

Етаж 2
3D mapping
Етаж 1
Къщи за игра
X
3D mapping
3D мапингът е вълшебство, игра на звук и светлина, която
създава магични светове и ражда вълнуващи образи. Приказките 
оживяват, а децата се превръщат в реални герои в тях. Услуги

null

Организиране на рождени дни

null

Kорпоративни събития

null

Анимация и забавление

null

ДекорацияКонтакти

 • За контакти:
  Адрес

  София, жк Младост 3, ул. Ген. Радко Димитриев 200, зад блок 388
 • Телефон

 • Email

 • Работно време:

  за организирани събития
  10:00 - 22:00 ч.