Тематични събития

Тематични събития

Изберете темата на вашия празник, а ние ще се погрижим тя да оживее!

  • Вашето дете има ли любим герой или тема, която мечтае да види на своя рожден ден? Нашият екип ще преобрази пространството до най-малкия детайл и ще съживи темата на вашето събитие според вашите интереси и предпочитания.
  • Тематичен кетъринг с разнообразни предложения за малки и големи и специална торта ще бъдат избрани от вас и внимателно приготвени от нас, за да създадат едно истинско кулинарно приключение, а веселите ни и креативни професионални аниматори ще се постараят игрите и забавленията за децата да не спират! Мястото ще бъде детайлно декорирано и напълно преобразено, така че да ви пренесе в един различен свят, а всеки безценен момент от вашия празник ще бъде заснет от нашия професионален фотограф. 
  • Единственият по рода си 3D мапинг е вълшебство и игра на светлината, която създава магични светове и ражда вълнуващи образи. В 3D залата на парти център "Амели" приказките наистина оживяват, а децата се превръщат в реални герои. Специално създадените за "Амели" сюжети развиват въображението на децата и събуждат техните сетива, пренасяйки ги в различен свят, в едно необикновено изживяване.
  • Принцеси или коли? Митичната ера на динозаврите или страховитите дълбини на джунглата? Розовият свят на Барби или страната на чудесата на Алиса? Детските мечти са безгранични, а в парти център Амели всички те са възможни и всяко приказно пътешествие може да се превърне в реалност. Ние ще се погрижим за всеки един детайл от вашия празник и ще го превърнем в незабравимо изживяване!