Арт ателиета за възрастни
Арт ателиета за възрастни

Елате и се потопете в магията на нашите разнообразни и вълнуващи творчески занимания!

  • Всеки родител търси време за себе си, да се зареди с позитивна енергия, да срещне нови хора, търси нови, интересни и не толкова ангажиращи творчески предизвикателства, без да се притеснява за своето дете, а творческите ателиета за родители в парти център Амели са идеалната комбинация.
  • Ние държим на доброто прекарване както на децата, така и на родителите и така вълшебното съчетание на изкуство и вино вдъхнови създаването на нашата поредица събития за възрастни – Рисуване & Вино.
  • Включете се в нашите разнообразни ателиета и тематични занимания, за да развиете своето въображение и своите творчески умения, да се насладите на подбрани от нас вина и да се заредите с нови емоции в уютната атмосфера на парти център Амели. 
  • А за да се впуснете спокойно в творческото предизвикателство, ние ще се погрижим за забавлението на децата. В разнообразните ни кътове за игра и вълшебните ни къщички, тяхното прекарване ще бъде повече от специално. Можете да следите нашите тематични ателиета в нашия календар